Kozijnen & deuren
Voor bouw- & vakhandel

Producten

VDM Kozijnen levert kunststof kozijnen en deuren, aluminium kozijnen en deuren, hefschuifpuien en vliesgevels aan de zakelijke markt.

VDM Kozijnen levert o.a. de volgende producten aan o.a. bouwbedrijven, aannemers en vakhandel:
- Inoutic-Deceuninck kunststof kozijnen
- Aluplast kunststof kozijnen
- Veka Kunststof kozijnen
- Piva klemkozijnen voor sandwichpanelen
- Aliplast aluminium kozijnen en vliesgevels
- Schüco aluminium kozijnen
- Aluprof aluminium kozijnen

VDM Kozijnen kan door samenwerking met sterke partners die al jarenlang hebben bewezen een hoge kwaliteit te laten samengaan met concurrerende prijzen, een breed pallet aan kunststof kozijnen en aluminium kozijnen aanbieden. Naast het leveren van kozijnen en deuren, kunnen wij indien gewenst zorgdragen voor de montage.

Naast de standaard kunststof kozijnen en aluminium kozijnen, levert VDM Kozijnen ook speciale kozijnen voor o.a. chaletbouw, hallen- en unitbouw met een uniek klemsysteem voor een snelle (schroefloze) montage in bijvoorbeeld sandwichpanelen. Deze kozijnen kunnen worden uitgevoerd met ingebouwde rolluiken of screens (met eventueel geïntregreerde ventilatieroosters). Meer informatie over kozijnen voor sandwichpanelen

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Kozijnen voor unit- en hallenbouw

Speciale uitvoeringen van kozijnen voor o.a. chaletbouw, hallen- en unitbouw met klemsysteem voor een snelle montage. Deze kozijnen zijn zeer geschikt voor montage in sandwichpanelen.
Meer informatie

Inoutic kunststof kozijnen en deuren

De kunststof kozijnen van Inoutic zijn elegant en zorgen voor een perfecte warmteisolatie door de moderne 5-kamertechnologie. De kunststof kozijnen van Inoutic hebben een lange levensduur en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.
Meer informatie

Weten hoe uw kozijnen gemaakt worden?

Benieuwd hoe onze kunststof kozijnen en deuren gemaakt worden? Zo ziet èèn van onze fabrieken in polen eruit.

Dagelijks worden hier meer dan 5500 kozijnen geproduceerd door 3700 werknemers.

Neem een kijkje in de fabriek