Kozijnen & deuren
Voor bouw- & vakhandel

Producten

VDM Kozijnen levert Inoutic deceuninck kozijnen, Aluplast kozijnen, Veka kozijnen, Piva unit kozijnen, Aliplast vliesgevels en Aluplast/Schüco/Aluprof aluminium kozijnen aan o.a. klus- en bouwbedrijven.

VDM Kozijnen kan door samenwerking met sterke partners die al jarenlang hebben bewezen een hoge kwaliteit te laten samengaan met concurrerende prijzen, een breed pallet aan kunststof kozijnen en aluminium kozijnen aanbieden. Naast het leveren van kozijnen en deuren, kunnen wij indien gewenst zorgdragen voor de montage.

Naast de standaard uitvoeringen in het vlakke en verdiepte profiel, levert VDM Kozijnen ook speciale kozijnen voor o.a. chaletbouw, hallen- en unitbouw met een uniek klemsysteem voor een snelle (schroefloze) montage in bijvoorbeeld sandwichpanelen. Deze kozijnen kunnen worden uitgevoerd met ingebouwde rolluiken of screens (met eventueel geïntregreerde ventilatieroosters). Meer informatie over kozijnen voor sandwichpanelen

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan vandaag nog contact met ons op.