Kozijnen & deuren
Voor bouw- & vakhandel

Kozijnen voor unit- en hallenbouw

VDM Kozijnen levert kozijnen voor onder andere de unitbouw, hallenbouw en chaletbouw. Deze kozijnen zijn speciaal ontwikkelt voor montage in bijvoorbeeld sandwichpanelen. De kozijnen zijn van uitstekende kwaliteit en leverbaar in zowel kunststof als aluminium.

Kunststof kozijn PV 75 - Het kozijn voor sandwichpanelen

Het PV75 kunststof kozijn is een uniek kozijn met klemsysteem geschikt voor de unitbouw. Het PV75 kunststof kozijn is met staal versterkt en voorzien van mooie afgeronde hoeken. Dit type kozijn wordt vaak gebruikt door unitbouwers in bijvoorbeeld tijdelijke huistvesting, ziekenhuizen, kantoren of studentenwoniningen. Door het unieke klemsysteem is het kozijn schroefloos in slechts enkele minuten te monteren in bijvoorbeeld een sandwichpaneel. De dubbelwandige klemlijst waarmee het kozijn vastgeklemd wordt, zorgt meteen voor een nette afwerking van het kozijn in de binnenwand.

Snelle montage
Het PV75 kunststof kozijn van VDM Kozijnen is binnen enkele minuten te monteren, zonder dat hier een schroef aan te pas komt. Het kozijn beschikt over een uniek klemsysteem, waardoor het kunststof kozijn stevig en waterdicht gemonteerd kan worden en waarbij de binnenafwerking meteen gereed is.

Zonwering
Het PV75 kunststof kozijn van VDM Kozijnen kan voorzien worden van een geïntegreerd rolluik of screen. Zowel het rolluik als de screen van deze unitkozijnen kunnen elektrisch, dan wel met de hand bediend worden. De kasten van deze zonwering kan geleverd worden in geïsoleerde vorm en met een ventilatierooster.

Glas
De kozijnen die VDM Kozijnen levert, zijn standaard voorzien van hoogrendementsglas, ook wel HR++ glas genoemd. Naast het standaard HR++ glas kunnen de kozijnen ook voorzien worden van andere soorten glas, zoals triple glas, gelaagd glas, gehard glas, zonwerend glas of brandwerend glas.

Kleuren
De unitkozijnen van VDM Kozijnen kunnen in elke gewenste RAL-kleur gespoten worden.

Download brochure PV75 unitkozijnen

Schuiframen en klapramen

Naast de unieke kunststof kozijnen en aluminium kozijnen voor de unitbouw, levert VDM Kozijnen ook andere kozijnen zoals schuiframen voor de chaletbouw en kozijnen voor bouwwagens. Voor meer informatie over deze producten kunt u contact opnemen met info@vdmkozijnen.nl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Offerte aanvragen

Daarom VDM Kozijnen

  • Hoogste kwaliteit, scherp geprijsd
  • Levering al vanaf 2 tot 3 weken
  • Tot 10 jaar garantie
  • Levering direct af fabriek

Weten hoe uw kozijnen gemaakt worden?

Benieuwd hoe onze kunststof kozijnen en deuren gemaakt worden? Zo ziet èèn van onze fabrieken in polen eruit.

Dagelijks worden hier meer dan 5500 kozijnen geproduceerd door 3700 werknemers.

Neem een kijkje in de fabriek