Kozijnen & deuren
Voor bouw- & vakhandel

Disclaimer

Algemeen

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website van VDM Kozijnen.

Kamer van Koophandel
VDM Kozijnen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 020083520.

Inhoud

De door VDM Kozijnen verstrekte informatie mag als betrouwbaar worden geacht, echter kan voor de volledigheid en juistheid daarvan niet instaan. De verstrekte informatie kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Intellectuele eigendomsrechten

VDM Kozijnen behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten, octrooien en andere intellectuele eigendomsrechten) met betrekking tot alle op of via deze internetsite aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch material, logo's, films en foto´s). Het is niet toegestaan informatie op deze internetsite te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van VDM Kozijnen. Derhalve mag U informatie op deze internetsite wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie en afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. VDM Kozijnen kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. VDM Kozijnen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. VDM Kozijnen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade die het gevolg is van, of samenhangt met de toegang of het gebruik van deze website. Eveneens is VDM Kozijnen op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud van de websites welke naar de website van VDM Kozijnen verwijzen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Offerte aanvragen

Weten hoe uw kozijnen gemaakt worden?

Benieuwd hoe onze kunststof kozijnen en deuren gemaakt worden? Zo ziet èèn van onze fabrieken in polen eruit.

Dagelijks worden hier meer dan 5500 kozijnen geproduceerd door 3700 werknemers.

Neem een kijkje in de kozijnenfabriek